НОВ ДОМ

НИЕ СМЕ ТУК, ЗА ДА ВИ ПОМОГНЕМ

За твоето място за по-добър живот.

Вие желаете къща, в която да се чувствате специални. Отворете входната врата и открийте своето бъдеще. Всяка стая е обещание… Добре дошли у дома! Семейни къщи с индивидуално жизнено пространство за Вашето семейство от Сглобяеми Къщи Теразини.

Една от дейностите на ТЕРАЗИНИ ЕООД е специализирана в предлагането на цялостно изграждане на сглобяеми къщи от фундамента до обзавеждането. Заводът ни в гр. Велинград е изяло предназначен за производство на изделия от дърво. ТЕРАЗИНИ ЕООД е вписана в Централния професионален регистър на строителя на Р. България с удостоверение № | - 000533. ТЕРАЗИНИ ЕООД е сертифицирана по ISO 9001-2008. Нашите кьщи са:

Енергоспестяеми. Този тип сглобяема коща е добре изолирана и е от типа нискоенергийни къщи, т.е. къщи нуждаещи се от минимум енергия за своето функциониране. Коефициента на топлопреминаване на стените ни е 0.23W / m2*K

Звукоизолирани. Емпирично е доказано, че сглобяемите къщи от този тип в топло- и звукоизолацията могат да се сравнят с тухлен зид с дебелина 50 см. изпълнен по класическата технология.

Земетръсоустойчиви. Изпълнена в завода ни и оразмерена от конструкторите ни, конструкцията направена по тази технология е разчетена да остане непокътната при земетресение от 9-та степен на Рихтер.

Екологични. Всички материали без изключение са натурални, със съответните сертификати за произход. В производството на нашите сглобяеми къщи не се използват продукти, за които има дори съмнение, че увреждат човешкото здраве и природата;

Леки. Тази характеристика е изключително важна, защото тя прави сглобяемите кыщи пригодни за свлачищни райони или за райони, в които копането на изкопи за основи не е разрешено или не се препорьчва.

Барзи за строене. Няма друга позната технология, при която без риск за качеството може да бъде построена къща за по-малко от два месеца. Разбира се големите 2 етажни кыщи изискват повече време, но при всички случаи то няма да надхвърли 90 дни от старта на монтажа;

Чисти. Тази технология предполага запазване на ландшафта след строителството във вида, в който е бил преди започването му. Като изключим фундамента (в случаите когато той е необходим) при тази технология няма мокри процеси, не се използват бетон и желязо, въпреки здравината и трайността, които се постигат. Гаранцията, която сме готови да дадем на своите изделия е 10 години, толкова колкото по стандарт се дава на всяка сграда в България.


ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Какво казват те за нас: